Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

23.02.2024
34
Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

İftar sözleri ve sahur sözleri içeriğimizde Ramazan ayında paylaşabileceğiniz en güzel ve en anlamlı iftar sözleri, iftar mesajlarını derledik…

 

 

Aklını al başına gafil olma. Bu 2 kapılı handır. Gelen gider giden gelmez. Kimse kalmaz dünyada. Allah herkesi affede. Hayırlı iftarlar…

Her şey insanoğlu içindir bu dünyada, yaşadığın sürece ve yaşadığımız sürece her şeyin hayırlısı bizlerle ve sizlerle olsun, hayırlı iftarlar dilerim.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için insanlar vardır dostluğu paylaşmak için. Hayırlı iftarlar dilerim…

Gülün kokusu sarsın bedenini Allah korkusu titretsin her bir hücreni, dualarla birleşsin semaya açılan ellerin hayırlı iftarlar.

İmanın gücü içinizden eksik olmasın. Tuttuğunuz oruç kabul olsun. Bu ramazanın bereketi üzerinize olsun, hayırlı iftarlar…

Tuttuğumuz oruç ölülerimizin ruhuna değsin, iftar zamanı içtiğimiz su gibi aziz olmak dileğiyle, hayırlı iftarlar.

Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık, sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın. iyi iftarlar ve iftarlar diliyorum.

Gecelerin gündüzle dost olduğu bu mübarek ayda, gecenizin de gündüzünüzün de, huzur dolu ve bereketli olması dileğiyle. Hayırlı ramazanlar.

Cenabı-ı Hakk’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan ramazan ayınız mübarek olsun hayırlı iftarlar.

Sahurdaki bereket iftardaki sofranıza, iftar sofranızdaki bereket sahur sofranıza yansısın. Hayırlı ramazanlar.

Güneşin sıcaklığı gibi olsun içindeki iman, yağmur taneleri kadar çok olsun sevapların, hayırlı iftarlar.

Bire beş versin Yüce Yaradan bu mübarek ayda, sofranız bereketli olsun içinizde dualar ve umutlar eksik olmasın. Hayırlı ramazanlar.

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

 

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

 

11 Ayın sultanı evinize huzur sofranıza bereket kalbinize iman versin hayırlı iftarlar.

Bereketin zenginliği kalbinize ve sofralarınıza yansısın hayırlı iftarlar.

Mübarek Ramazan Ayı ” O vermek istemeseydi vermezdi ” gerçeği doğrultusunda Ruhunda olasan hayır Dua isteğinin kabulüne vesile olsun.

Okyanusların Derinliğindeki sessizlik gibi huzur dolsun bedenin, Gözlerindeki her yaş dua olsun, aldığın nefes iman olsun sana, Bu Ramazanda Dualar su Olsun Hak Yolunda.

 

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

Mübarek ramazan ayı kalbine önce bulut olsun yağmak için, sonra yağmur olsun ilahi sevgiyi yeşertmek için. Hayırlı iftarlar dilerim.

Bir lokma ekmeğin tadı Hayatınızda olsun, içtiğiniz su gibi kabriniz temiz Olsun, Tuttuğunuz Oruç günahlarınızdan arındırsın, Hayırlı iftarlar.

Sofralar kuruldu, dualar okundu, YARADANA şükürler olsun, bizi Ramazan’la buluşturdu, Hayırlı iftarlar.

Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın iyi iftarlar diliyorum.

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

Ezan sesleri yankılansın kulaklarımızda, imanımız kuvvetlenir inşallah bu ayda, günahlar uzak olsun temiz ruhlarımızdan, Hoş geldin Ramazan.

Tuttuğunuz Oruç Kıldığınız Namaz iftar Sofranıza Bereketi Getirsin Hayırlı iftarlar olsun.

Oruçla iman dolan bedenlerimizin iftarla güçlenmesini dilerim Hayırlı iftarlar.

İftar’da Okunabilecek Dualar

İftar açarken okuyacağınız duaları sizler için derledik. Allah bizlere Orucumuzu dualarla açıp, şükürle bitirmemizi nasip etsin. İftar zamanı okunacak dualar;

Yâ Rab! Ancak sana kulluk ederiz. Yâ Rab! Bütün ibadetlerimizde ancak senden yardım isteriz. Bütün hayırlı işlerimizde senin lütfunu bekleriz. Lûtfeyle, bize yardımını esirgeme Yâ Rabbi! Mübarek Ramazanda mağfiretine eren, kullarının içine bizleri de girmek nasib eyle Yâ Rabbi!.

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

 

Allahümme leke sumtü ve ala rızkıke eftartü. Anlamı: ” Ey Allah’ım, Senin rızan için oruç tuttum ve senin rızkınla orucumu açıyorum.”

Mervan ibni Salim, ibni ömer Radiyallahu Anhümadan naklediyor: Sallallahu Aleyhi Vesellem Resulullah Efendimiz, orucunu açınca şöyle derdi. “Susuzluk gitti, damarlar ısındı, inşallah Teala’ ya sevap kesinleşti. Cenabı Allah bütün dualarımızı kabul etsin.”

Allah’ım! Senin rızan için oruç tuttum, Sana inandım, Sana güvendim, Senin rızkınla orucumu açtım, hamdolsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete. Ey bağışlaması bol Rabbim! Beni, ailemi, milletimi, devletimi ve bütün inananları koru, rahmetini ve yardımını esirgeme üzerimizden, bizlere yaşama sevinci ver. Her türlü güçlüğe karşı dayanma gücü ver, Senin her şeye gücün yeter. Âmin.

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

İftar Sözlеri, Mеsajları – En Güzеl İftar Sözlеri Rеsimli, Kısa, Anlamlı, Dualı

Ramazan ayında sеvdiklеrinizе birbirindеn güzеl iftar mеsajları göndеrmеyе nе dеrsiniz? Sizlеr için bir araya gеtirdiğimiz еn güzеl mеsajları sеvdiklеrinizlе paylaşabilir, onlara kеndinizi hatırlatabilirsiniz. İştе, еn güzеl iftar mеsajları, bol dualı iftar mеsajları;

İftar saatini bеklеrkеn еdilеn duaların, еzan okunurkеn açılan orucun, sofrada bulunan bеrеkеtin bolluğun Yücе YARADAN’dan daimi olmasını dilеrim, Hayırlı iftarlar.

Güzеldir Ramazan Ayında birliktе olmak, güzеldir Oruc’u Birliktе tutmak, Güzеldir Dualara Aynı yöndе El Açmak güzеldir Yaradana bu ayda Yakın Olmak, Hayırlı RAMAZANLAR…

Bugünlerin değeri bilinmeli Ramazanda dualar edilmeli insanoğlu şükretmeyi bilmeli ramazan deyip geçmemeli! Hayırlı iftarlar.

İftar saatini beklerken edilen duaların, ezan okunurken açılan orucun, sofrada bulunan bereketin bolluğun Yüce Yaradan’dan daimi olmasını dilerim, hayırlı iftarlar.

Bugünlerin değeri bilinmeli, Ramazanda dualar edilmeli, insanoğlu şükretmeyi bilmeli, ramazan deyip geçmemeli! Hayırlı iftarlar.

Bu gününde her günün gibi huzur dolu ve bereketli olması dileğiyle, hayırlı ramazanlar.

Güzeldir sözler doğru olduğu sürece, güzeldir hayat nefes aldığımız sürece ve güzeldir ramazan dostlarla paylaşıldıkça, hayırlı iftarlar.

Ramazan ayının güzelliği kalplerinizde, gökyüzündeki yağmurun bereketi evinizde ve sofralarınızda olsun. Hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum.

Oruçla iman dolan bedenlerimizin iftarla güçlenmesini dilerim, hayırlı iftarlar.

Ramazan ayının ilk iftarı ile gönlünüze huzur dolsun, sofranız bereketli olsun. Ramazan ayınız ve İftarınız hayırlı olsun.

Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları Whatsapp Resimli İftar Mesajları 2024 | En Güzel İftar ve Sahur Mesajları

Güneşin sıcaklığı gibi olsun içindeki iman yağmur taneleri kadar çok olsun sevapların hayırlı iftarlar.

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için. Hayırlı, iftarlar dilerim.

Her yıl bugünü sizlerle yaşayarak geçirmenin mutluluğu içindeyim bugünün rahmeti üstünüzde olsun hayırlı iftarlar diliyorum.

Güzel anılar paylaştıkça ve aynı sofrada oldukça daha güzel olur. Bu güzel ayda anılar kalıcı sofranız Halil İbrahim bereketinde olsun. Hayırlı iftarlar.

Gülün kokusu sarsın bedenini, Allah korkusu titretsin her bir hücreni, dualarla birleşsin semaya açılan ellerin. Hayırlı iftarlar.

Sofralar kuruldu, dualar okundu, şükürler olsun, bizi ramazanla buluşturdu. Hayırlı iftarlar.

Gözlerimizdeki nur hiç bitmesin, aldığımız her nefes dua ile bitsin, bu ramazan da Yaradan huzur nasip etsin, her iftar bereketini bizden esirgemesin. Hayırlı iftarlar.

Ramazan’da günümüzün büyük bir bölümü “iftara ne pişirsem?” derdiyle geçiyorsa şayet biz Ramazan’ı hiç anlamamışız demektir.

Aklını al başına gafil olma. Bu 2 kapılı handır. Gelen gider giden gelmez. Kimse kalmaz dünyada. Allah herkesi affede. Hayırlı iftarlar.

Huzurun, güzelliğin, sevginin bir arada olduğu bereketli Ramazan ayında afiyet dolu iftar sofralarınız olsun. İftarın güzelliği hep üzerinizde olsun.

Küçük bir sofrada büyük mutluluklar paylaşalım bu ayda hepimiz bir olalım Allah’a şükredelim soframızı bereketlendirelim hayırlı iftarlar.

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.