Rüyada havuz görmek üzerine çok enteresan tabirler

12.08.2023
30
Rüyada havuz görmek üzerine çok enteresan tabirler

Rüyada havuz görmek hem olumlu hem olumsuz anlamda tabir edilir

Rüyada havuz görmek iftiraya uğramak, başına kötü bir kaza gelmek, iflas etmek gibi olumsuz anlamlara gelebildiği gibi zenginleşmek, aile saadetine nail olmak, şifa bulmak ve özel hayatta mutluluğu yakalamak gibi olumlu anlamlarda da tabir edilebilmektedir.

Rüyada havuz görmenin bu şekilde hem olumlu hem de olumsuz tabir edilmesinin sebebi rüyada görülen detaylardır. Görülen havuzunun nitelikleri, havuzda bulunan kişiler, havuzda yapılan etkinlikler ve daha pek çok ayrıntı tabir üzerinde etkilidir.

Rüyasında havuz gören kişilerin rüyanın tam olarak anlamını çözebilmeleri için ilgili detayları dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. Bu hususta aşağıda sıraladığımız maddeler yol gösterici olacaktır.

Rüyada havuz görmek üzerine çok enteresan tabirler

Rüyada boş havuz görmek

Rüyada boş havuz görmek büyük borç yükü altına girmek demektir. Eğer kişiyi havuzu doldurmaya çalıştığını görürse bu durum güçte olsa maddi sıkıntıların aşılacağı anlamına gelir.

Eğer boş havuzun dibi çok fazla kirli ise rüya sahibinin son zamanlarda kötü niyetli insanlarla diyaloga girdiği yorumu yapılır. Bu manada rüya ilahi bir ikaz mahiyeti taşır ve rüya sahibini başına gelebilecek kötü durumlara karşı uyarır.

Rüyada havuzda yüzmek

Eğer temiz bir havuzda yüzüldüğü görülüyorsa kişinin ailevi yönden şanslı olacağı yorumu yapılır. Zira bu rüya hayırlı eş ve hayırlı evlat anlamına gelmektedir.

Rüyada kirli suyun bulunduğu bir havuzda yüzdüğünü görmek ise büyük sıkıntılar yaşayıp çaresiz kalmak anlamındadır.

Rüyada havuzda boğulmak

Rüyada havuzda boğulduğunu gören kişi yaptığı bir hata nedeniyle ciddi sıkıntıya girecektir. Yani bu rüya kişinin kendi eli ile kendisine zarar vermesi demektir.

Rüyada havuzdan su içmek

Temiz ve berrak bir havuzdan su içtiğini görmek zenginleşmek manasındadır. Bu rüyayı gören kişiler rızık kapılarının açıldığını ve bundan sonraki yaşamlarında refah içinde ömür sürdüreceklerini bilmelidir.

Kirli bir havuzdan su içtiğini görmek ise kul hakkına girmek demektir. Rüya sahibi başkasının hakkını gasp etmiş ve bu nedenle de büyük günaha girmiştir. Rüyasında kirli bir havuzdan su içtiğini gören kişilerin davranışlarını gözden geçirerek kendilerine çeki düzen vermeleri önem arz etmektedir.

Rüyada havuzdan abdest almak

En hayırlı rüyalardan biri kabul edilir. Müjde mahiyeti taşır. Çok yakın bir zamanda rüya sahibinin yüzünü güldürecek bir haber alınması demektir.

Rüyada havuzda kayıkla gezmek

Kayıkla havuzda yüzdüğünü görmek karşı cinsler arasındaki ilişkilerin bitmesi anlamındadır.

Bu rüya nişanlılar için nişanların atılması, evliler için ise boşanma ile tabir olunmaktadır. Rüyasında havuzu kayıkla geçtiğini gören bir kişinin ilişkinin geleceği için daha duyarlı davranması yerinde olacaktır.

Rüyada havuzda balık görmek

Kolay yoldan ve kısa sürede büyük miktarda servete sahip olmak demektir.

Kadim rüya tabiri kitaplarında alimler bu rüyayı büyük bir mirasa konmak veya çok hayırlı bir ticarete girişmek biçiminde yorumlamışlardır.

Havuzda görülen balığın büyüklüğü nispetinde kişinin zenginleşeceği ifade edilmektedir. Yani havuzda görülen balık ne kadar büyükse kişi de o kadar zenginleşecektir.

Eğer rüyada çok sayıda küçük balığın havuzda olduğu görülürse kişinin zenginleşeceği fakat kazandığı maldan gönül rahatlığıyla yiyemeyeceği tabiri yapılır.

Rüyada havuzda yılan görmek

Yakın akrabalar tarafından iftiraya uğramak anlamındadır. Daha çok kişinin onur ve haysiyeti ile ilgili olan bu iftiralara karşı hızlı hareket etmek ve dedikoduların kaynağını kurutmak büyük önem arz etmektedir.

Rüyada havuzda yılan görmenin ailedeki kadınlardan birinin sıkıntılı durumuna işaret ettiği de ifade edilmektedir. Ailedeki kadınlardan ya da genç kızlardan birisinin zor bir durumda olduğu fakat derdini kimseyle paylaşmadığı yorumu yapılır.

Rüyada havuzda çocuk görmek

Düğün ile tabir olunmaktadır. Kısa bir zaman içinde aile fertlerinden birinin dünya evine girmesi demektir.

Havuzda çocuk görmenin bir diğer tabiri ise uzun süredir emek verilen bir işte emeklerinin karşılığının alınması yani amaca ulaşılmasıdır.

Rüyada havuz üstünde yürümek

Rüyada havuz üstünde yürüdüğünü görmek hem müjde hem de ikaz anlamı taşır.

Bu rüya kişiye maddi manevi yönden güzel günlerin yaklaştığını haber vermektedir. Ancak rüya sahibi aceleci davranarak olumsuzlukların yaşanmasına sebep olabilir. Rüya kişiye “Güzel günler yaklaştı, her anlamda nasibin açık. Fakat aceleci davranarak nasibini kendi elinle tepme!” mesajı vermektedir.

Rüyada su dışında başka sıvılarla dolu havuz görmek

Rüya tabiri yapan alimler su dışındaki sıvılarla dolu havuzlar görmeyi şöyle tabir etmektedir.

Şarap dolu havuz görmek yeni bir gönül ilişkisinin yaşanması veya karı koca arasındaki muhabbetin artması demektir.

Süt dolu bir havuz görmek uzak bir memlekete göç etmek anlamındadır.

Petrol ile dolu bir havuz görmek rüya sahibinin cimriliğine delalet eder. Kişinin biraz daha eli açık olmasının faydalı olacağını bildirir.

Zift dolu havuz görmek kişinin günaha meylettiğini gösterir.

İdrar dolu bir havuz görmek rüya sahiplerini endişelendirse de aslında olumlu anlam taşır. Zira bu rüya çok fazla zenginleşmek anlamındadır.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek

Buz tutmuş havuz hastalık ile tabir edilmektedir. Ancak bu rüya ile izhar edilen hastalık ağır bir rahatsızlık olmayıp hafif sağlık sorunu anlamındadır.

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.