Rüyada hasta görmek her zaman hayırlı değildir, dikkat!

14.10.2023
33
Rüyada hasta görmek her zaman hayırlı değildir, dikkat!

Rüya sahibinin kendisini hasta görmesi

Rüya sahibinin kendisini hasta vaziyette görmesi kimi detaylara göre 3 farklı manada tabir edilir:

Eğer kişi rüyada kendisini hasta, yorgun ve yalnız bir durumda görürse yani hoş olmayan bir halde hastalıkla mücadele ediyorsa büyük maddi sıkıntı yaşanacaktır.

Rüya sahibi hastalandığını ancak tedavi olmak için doktora gittiğini görmüşse bu durum müjdeli bir haber almak anlamındadır. Rüyada kişiye bir yakınının yardımcı olduğunun görülmesi de aynı biçimde tabir edilir.

Kişi rüyada hastalık nedeniyle sakat kaldığını ya da yatalak duruma düştüğünü görürse yanlış kararlar alınmak üzere olduğu yorumu yapılır. Bu rüya kişiye “Yakın zamanda önemli mevzularda ciddi kararlar alacaksın. Alacağın bu kararlarda yanlış tercihlerde bulunma ihtimali var. Dikkatli ol ve en doğru kararı ver!” mesajı vermektedir.

Rüyada aile fertlerinden birinin hastalandığını görmek

Aile fertlerinin hastalandığını görmek hayırlı gelişmelerin yaşanması biçiminde tabir edilir. Ancak babanın hastalanmasını görmek istisna teşkil eder.

Bir kişi rüyasında babasının hastalandığını görürse bir müddet maddi ve manevi sıkıntı yaşayacağı tabiri yapılır. Bu rüya yaşanacak sıkıntılar öncesinde kişinin uyarıldığı ilahi bir işarettir. Bu manada rüya sahibinin daha dikkatli ve daha tedbirli davranması büyük önem arz etmektedir.

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.