Rüyada fal görmek tehlikeli durumlara işarettir, dikkat!

15.08.2023
34
Rüyada fal görmek tehlikeli durumlara işarettir, dikkat!

Rüyada fal görmek üzerine ayrıntılı tabirler

Rüyada fal görmek pek çok olumsuz duruma işaret kabul edilmekte olup eski rüya tabiri kitaplarında “şer rüya” kategorisinde değerlendirilmiştir. Bu manada rüya ilahi bir ikaz mahiyeti taşır ve kişiye daha dikkatli ve tedbirli davranması yönünde uyarıda bulunur.
Rüyada fal açmak veya açtırmak iflas etmek, ahlaken bozulmak, başına kaza-bela gelmek gibi olumsuz anlamlarda yorumlanır. Ancak bu olumsuz rüya bazen nadir de olsa görülen detaylara göre müspet (olumlu) anlamda da yorumlanmaktadır.

Rüyada el falı baktırmak

Rüyada el falı baktırdığını gören kişinin önemli sırları ortaya çıkacaktır. Bu sıralar daha çok kişinin aşk yaşamı ile ilgilidir.

El falı baktırmanın bir diğer anlamı ise gücünün üstünde sorumluluklar almaktır. Rüya gören kişi aile içinde ya da iş yerinde çok önemli roller üstlenecek ve görevini yerine getirmek için büyük emek vermek zorunda kalacaktır.

Rüyada tarot falı görmek

Rüyada tarot falı açtırdığını görmek iflas etmek anlamındadır. Rüya sahibi çok kısa bir süre içinde ciddi maddi zarara uğrayacaktır. Bu rüya aslında kişi için ilahi bir ikaz mahiyetindedir. Çünkü rüya görüldüğü dönemde henüz maddi sorunlar baş göstermemiştir. Bu durum kişinin tedbirli olması halinde sıkıntıyı def edebileceği anlamına gelmektedir.

Rüyada tarot falı açtırdığını görmenin bir diğer anlamı ise düğündür. Ancak tarot falı ile müjdesi verilen düğün rüya sahibinin bizzat kendisinin değil yakın bir akrabasının düğünüdür.

Rüyada kahve falı görmek

Rüyada kahve falı gören kişi kendisini büyük sürprizlere hazırlamalıdır. Zira rüyada kahve falı gören kişinin yaşamında çok köklü değişiklikler olacaktır.

Rüya tabiri yapan alimler bu değişikliğin olumlu mu olumsuz mu olacağı hususunda şunları ifade etmişlerdir:

Eğer kahve falı açan kişi tanıdık birisi ise bu durum hayra alamettir. Ancak fal açan kişi yabancı birisi ise bu durum sıkıntılı olayların olabileceğine işaret sayılır.

Eğer kişi rüyada fal açtırma niyeti ile kahve içmişse ancak fal açılmamışsa bu durum sıkıntılı bir meseleden dolayı memleketini terk etmek anlamındadır.

Rüyada yıldızname falı görmek

Orta Doğu toplumlarında binlerce yıllık geçmişi olan yıldızname falı görmek dini anlamlar içeren bir rüyadır.

Bu rüya kişinin ibadetlerini aksattığını ve dolayısıyla sorumluluklarını yerine getirmediğini ifade etmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin kendilerine çeki düzen vermeleri ve ibadetlerini layıkıyla yerine getirmeleri büyük önem taşımaktadır.

Rüyada kum falı görmek

Ecel ile tabir olunan rüyalardan biridir. Duyulacak bir vefat haberi kişinin ziyadesiyle üzülmesine neden olacaktır.

Sahih rüya tabiri kitaplarında kum falı ile ölümü hakkında bilgi verilen kişinin rüya sahibine kan bağı ile bağlı olmadığı ifade edilmektedir. Ancak yine de rüya sahibinin vefat eden kişiye duyduğu sevgi ve muhabbetten ötürü büyük bir üzüntü yaşayacağı tabiri yapılmaktadır.

Rüyada cam küre görmek

Geleceği görmek ve insanların niyetini çözmek üzere bakılan cam fal küresi boş işlerle uğraşıldığını beyan etmektedir. Buna göre rüya sahibi uzun süredir ciddi emek verdiği bir işte başarılı olamamıştır. Çünkü gayret sarf ettiği alanda boş hayallere kapılmıştır ve sadece kendisini aldatmaktadır.

Rüyada kemik falı görmek

Rüyada kemik falı görmek en korkunç rüyalardan biri kabul edilir. Çünkü bu rüya şiddetli kaza bela habercisidir. Rüyasında kemik falı gördüğü gecenin ertesinde korkunç kazalara maruz kalan çok sayıda insanın aktarımı mevcuttur.

Bu itibarla rüyasında kemik falı gören kişilerin kaza belanın defi için dua etmeyi ihmal etmemeleri ve bir miktar sadaka vermeleri gerekmektedir. Zira Hz. Muhammed’in de ifade ettiği gibi sadaka kaza belayı def eder ve ömrün uzamasına inşallah vesile olur.

Rüyada fal görmek tehlikeli durumlara işarettir, dikkat!

Rüyada kadın falcı görmek

Görülen falcı kadının güzelliği tabirin mahiyetini değiştirmektedir. Eski kaynaklar görülen falcı kadının güzel olması halinde rüyanın müjde anlamına geleceğini ve kişinin çok arzuladığı bir amaca ulaşması biçiminde yorumlanması gerektiğini ifade etmektedir.

Aynı kaynaklar rüyada görülen falcı kadının çirkin ya da yaşlı olması durumunda rüyanın dedikodu anlamına geldiğini bildirmektedir. Buna göre rüya sahibi hakkında kötü dedikoduların yapıldığı ve ne yazık ki pek çok insanın da bu söylentilere inandığı yorumu yapılmaktadır.

Rüyada erkek falcı görmek

Rüyada kadın falcı görmek bazı durumlarda olumlu tabir edilse de erkek falcı görmek her zaman olumsuz yorumlanır.

Rüyada yaşlı ya da çirkin erkek falcı görmek farkında olmadan aile bireylerinden birine büyük zarar vermek anlamındadır.

Eğer rüyada görülen falcı erkek genç ve yakışıklı ise bu durum rüya sahibinin ticarette aldatılacağı ve büyük miktarda para kaybedeceği biçiminde yorumlanır.

Rüyada kişinin kendisini falcı olarak görmesi

Rüyada kişinin kendisini falcı olarak görmesi hayırlı durumlara işarettir. Bu rüya şu iki olumlu gelişmenin habercisidir:

Kişi toplum faydasına çok önemli bir iş yapacak ve çok sayıda insanın hayır duasını kazanacaktır.

Rüya sahibi vereceği olumlu bir karar ile birlikte hem kendi geleceğini hem de ailesinin geleceğini büyük ölçüde kurtaracaktır.

 

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.