Rüyada eski sevgiliyi görmek çok ilginç gelişmelere işarettir!

14.10.2023
32
Rüyada eski sevgiliyi görmek çok ilginç gelişmelere işarettir!

Rüyada eski sevgiliyi görmek çok ilginç gelişmelere işarettir!

Rüyada eski sevgiliyi neşeli biçimde görmek

Sıkıntı yaşamaya işaret sayılır. Rüya sahibini zorlu bir süreç beklemektedir. Hem maddi açıdan hem de özel yaşamda rüya sahibini üzecek olaylar yaşanacaktır. Bu rüya kişi için aslında bir fırsattır. Çünkü bahsi geçen olumsuz olaylar henüz yaşanmadan rüyada kişiye izhar edilmiştir. Bu manada tedbir alıp bu olumsuzlukları atlatma imkanı da bulunmaktadır.

Bu rüyayı kısa sürede büyük miktarda para kaptırmak biçiminde tabir eden alimler de vardır. Bu itibarla rüyasında eski sevgilisini neşeli biçimde gören kişilerin son zamanlarda yapacakları ticari faaliyetlerde daha dikkatli olmaları gerekmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ağlaması

Rüya sahibinin tahmin bile edemeyeceği güzelliklere nail olmasıdır. Rüya sahibi maddi yönden çok zenginleşecek, toplumda lider statüsüne yükselecek ve ailesiyle çok mutlu bir ömür sürecektir.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak

Uzun süredir beklenen bir haberin alınmasına işarettir. Ancak bu haber eski sevgili ile alakalı olmayıp daha çok maddi meselelerle ilgilidir.

Rüya sahibinin uzun zamandır emek verdiği bir işte emeklerinin karşılığını alacağı ve maddi olarak rahata ereceği yorumu yapılır.

Eğer bir kişi rüyasında eski sevgiliye mektup yazdığını görürse bu durum bazı zararlı alışkanlıklardan yüz çevireceğine ve temiz bir ahlaka kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak

Rüyada eski sevgilisiyle dolaştığını gören kişi büyük iyiliklerde bulunacak ve böylece pek çok insanın hayır duasını kazanacaktır. Tabii bu tabir sevgiliyle gezilen yerlerin güzel olması halinde geçerlidir.

Eğer kişi rüyasında eski sevgilisiyle çok pis veya korkunç yerlerde gezdiğini görürse bazı sırlarının açığa çıkacağı yorumu yapılır. Açığa çıkacak bu sırlar doğrudan eski sevgili ile alakalı değildir. Ancak rüya sahibinin bir müddet ailesiyle ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına sebebiyet verecek ciddi mahiyette bilgiler içermektedir.

 

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.