Rüyada ağlamak hayır mıdır şer midir, mutlaka okumalısınız!

11.08.2023
31
Rüyada ağlamak hayır mıdır şer midir, mutlaka okumalısınız!

Rüyada ağlamak üzerine ayrıntılı tabirler

Rüyada ağlamak en geniş tabir gerektiren rüyalardan biridir. Zira bu rüya doğrudan doğruya kişinin yaşamı ve geleceği hakkında bilgiler vermektedir.

Ağlama rüyalarında tabir üzerinde etkili olan en önemli husus rüyada görülen detaylardır. Çünkü rüyadaki detaylara göre bildirilen mesaj olumlu ya da olumsuz olabilir. Bu itibarla rüyasında ağlama ile ilgili olaylar gören kişi hatırlayabildiği tüm detayları göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapmalıdır.

İşte ağlama rüyaları ile alakalı tüm detayların ayrıntılı tabirleri

Rüyada ağlamak hayır mıdır şer midir, mutlaka okumalısınız!

Rüyada çok yüksek sesle ağlamak

Bazı alimler rüyada çok yüksek sesle ağladığını gören kişinin gerçek yaşamda da ağlayacağını ifade etmektedir.

Bazı alimler ise rüyada yüksek sesle ağlamayı yanlış anlaşılmak biçiminde tabir etmişlerdir.

Rüyada hıçkırarak ağlamak

Rüyada hıçkırarak ağlamak kişiyi çok fazla üzecek aile içi sorun anlamına gelmektedir.
Bu rüyayı gören kişilerin ailevi meselelerde daha duyarlı olmaları, hırslarına yenilip kırıcı davranmamaya gayret etmeleri faydalı olacaktır.

Rüyada sessizce ağlamak

Bir kişinin rüyada sessizce ağladığını görmesi bolluk ve berekete işarettir. Rüya sahibi yeni rızık kapıları keşfedecek ve böylece daha fazla gelir elde edecektir.

Evli kadınların bu rüyayı görmeleri ise erkek evlat sahibi olacakları yönünde tabir edilmektedir.

Rüyada ağlayıp tövbe etmek

Bir kişinin rüyada ağlayıp tövbe ettiğini görmesi sakladığı sırlara işarettir. Kişi açığa çıkması halinde çeşitli sıkıntılar yaşayacağı bazı sırların ifşa olmasından korkmaktadır.

Eğer rüyada kişi ağlayıp tövbe ederken tek başına ise sırları açığa çıkmayacaktır. Ancak kişinin etrafında başka şahıslar varsa bilmelidir ki pek yakında bu sırları çevresi tarafından öğrenilecektir.

[affiliate_news id=” 8484″][affiliate_news id=”9035″][affiliate_news id=”8575 “]

Rüyada ağlamadığı halde gözlerinden yaşlar boşanması

Bu rüya müjde mahiyeti taşımaktadır. Rüya sahibinin ulaşmayı çok fazla istediği bir hedefe kısa süre sonra varacağını ifade etmektedir. Önemli imtihanlara giren öğrenciler, hayallerindeki ticari faaliyete girişen tüccarlar ve özel hayatlarında matluplarına kavuşmak isteyen insanlar bu rüyayı sıkça görmektedir.

Rüyada kendi düğününde ağlamak

Kendi düğününde ağlama rüyaları kaçırılan çok önemli fırsat anlamına gelmektedir.

Rüya sahibinin hayatının en önemli fırsatı ile karşı karşıya olduğunu ve bu fırsatı değerlendirirse bundan sonraki yaşamının daha mutlu olacağını ifade eden ilahi bir işarettir.

Rüyada ağlayan çocuk görmek

Ağlayan çocuğun tanıdık olup olmamasına göre farklı tabir yapılmaktadır.

Eğer rüyada ağladığı görülen çocuk aileden ya da çevreden tanıdık biri ise bu durum hafif sağlık sorunu anlamına gelmektedir. Söz konusu bu rahatsızlık kişiyi bir müddet zorlasa da kalıcı hale gelmeyecek ve şifa bulunacaktır.

Eğer rüyada ağladığı görülen çocuk yabancı ise bu durum kişinin yakın dostları tarafından aldatılacağı anlamında yorumlanmaktadır.

Rüyada Kuran okuyup veya namaz kılıp ağladığını görmek

Bir kişinin ibadet ederken ağladığını görmesi sevinçli haberlere işaret kabul edilmektedir. Rüya sahibinin yüzünün güleceği ve tüm sıkıntılarından kurtulacağı biçiminde tabir edilmektedir.

Rüyada Kuran okurken veya namaz kılarken ağladığını görmek aynı zamanda kötü alışkanlıklarını terk etmek ve ahlaki yönden çok daha temiz bir yaşama başlamak manasındadır.

Rüyada bir ağlayıp bir gülmek

Kaza-bela habercisi kabul edilen ilahi bir işarettir. Bu rüya çok yakın bir zamanda gerçekleşecek ve ölüm ya da yararlanma ile neticelenecek musibet anlamına gelmektedir.

Rüyada hem ağlayıp hem güldüğünü gören bir kişi kaza-belanın deffini sağlamak için dua ederek Rabbine sığınmalı ve bir miktar sadaka vermelidir. Unutulmamalıdır ki sadaka Hazreti Peygamberin bir hadisinde de belirttiği gibi kaza-belayı def eder.

Rüyada sevinçten ağlamak

Rüyada sevinçten ağlamak bizzat kişi ile alakalı olmayıp kişiyi sevindiren haber anlamındadır. Yani bu rüya ile müjdesi verilen haber rüya sahibinin kardeşi, eşi, çocuğu veya yakın bir arkadaşı ile alakalı olabilir. Ancak sevilen bu kişinin mutlu olması rüya sahibini de mutlu edecektir.

Rüyada gözleri dolmak

Rüyada gözleri dolmak tabiri kadınlar ve erkekler için farklı tabir edilmektedir.

Kadınların rüyalarında gözlerinin dolduğunu görmeleri özel hayatta belli ilişkilerin bitmesi anlamına gelmektedir. Evli çiftlerin boşanması, nişanların çevrilmesi ve yakın bir arkadaşla küsülmesi gibi güzel diyalogların bitmesi anlamındadır.

Bir erkeğin rüyasında gözlerinin dolduğunu görmesi ise alın teri ile para kazanması anlamına gelmektedir.

Rüyada mezar başında ağlamak

Rüya sahibinin yaptığı büyük hatalara işarettir. Rüya gören kişi telafisi mümkün olmayan hatalar yapacak ve uzun süre vicdan azabı duyacaktır.

Rüyasında mezar başında ağladığını gören kimselere büyük alimler karar verirken yakınlarına danışmalarını, olayları ayrıntılı biçimde tartıp biçmelerini ve duygularıyla değil mi mantıklarıyla hareket etmelerini tavsiye etmişlerdir.

Rüyada ölen bir aile bireyi için ağlamak

Rüyada ölümü üzerine ağlanan aile bireyine göre farklı tabir yapılmaktadır:

Kişinin rüyada babasının ölümüne ağlaması maddi-manevi müjde anlamındadır.

Annesinin ölümüne ağlamak zor bir durumdan kurtulmak ve rahata ermek demektir.

Rüyada kardeşlerinin öldüğünü görüp ağlamak emeklerinin karşılığını almak anlamındadır.

Yorumlardan da anlaşıldığı üzere rüyada aile bireylerinden birisinin öldüğünün görülüp buna ağlanması genellikle hayırlı tabir edilmektedir.

Rüyada yabancı birinin ölümüne ağlamak

Bir kişi rüyada hiç tanımadığı bir adamın öldüğünü ve bunun üzerine ağladığını görürse bilmelidir ki maddi sorunlar kendisini beklemektedir. Zira bu rüya çekilecek büyük maddi sıkıntı anlamındadır.

Rüyada hiç tanımadığı birinin cenazesinde ağladığını gören kişi tasarruf tedbirlerine dikkat etmeli, gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve kendisini bekleyen sıkıntılı günlere hazırlık yapmalıdır.

Rüyada kan ağlamak

Rüyada kan ağlamak şu manalarda tabir edilmiştir:

Rüya gören kişi anlamsız bir kıskançlık illetine kapılmıştır ve hem kendisine hem de çevresine zarar vermektedir.

Kişinin savurgan davrandığı ve malını gereksiz yerlerde harcadığını göstermektedir.
Farkında olmadan kul hakkı yemektir.

Rüya sahibinin ailesini ihmal ettiğini ve sorumluluklarını yerine getirmediğini ifade etmektedir.

Rüyada kan ağlamanın tüm tabirleri kişinin olumsuz davranışlarını ifade etmektedir. Bu manada rüyasında kan ağladığını gören kişilerin davranışlarına çekidüzen vermeleri faydalarına olacaktır.

Rüyada gizlice ağlamak

Rüyada bir odaya veya gizli bir yere çekilip ağladığını gören kişinin sevdiği insanlardan ayrılacağı ifade edilmektedir.

Gizlice ağlama rüyalarının bir diğer tabiri ise ailedeki genç kızlardan birisinin çok yakın bir zamanda evlenmesidir.

Rüyada çok fazla göz yaşı dökmek

Rüyada normalden çok fazla göz yaşı döktüğünü gören kişi zorunlu sebeplerle memleketini bırakacak ve başka bir şehre göç edecektir.

Ne yazık ki söz konusu bu göç rüya sahibinin uzun bir süre çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olacaktır.

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.