Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları

12.10.2023
32
Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları

Whatsapp Resimli Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları

 

 

“Evinize gelen bir kediye, camınıza konan bir kuşa sırtınızı dönmeyin. Hatırlayın ki bu dünya bizler kadar onların da. Cumanız mübarek olsun”

Rabb’im! Dinimizden dolayı bizi kötülüğe itmeye uğraşanlara olanak verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Cemalimizi iyileştirdiğin gibi moralimizi de güzelleştir. İnancımızı körükle ve bizleri Senin ışığından ayırma..! Amin. Hayırlı Cumalar.

Rabbim ışığıyla, müslümanları selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar…

Duaların ret edilmeyeceği bu mübarek günde Allahım dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden esirgeme güzel Allahım.

Bu Cuma gününün fazileti kapsamında, rahmeti geçmişinize, bolluğunu hanenize, ışığı ahiretimize, sıcaklığı evimize dolsun.

Tüm hazinelerin anahtarlarına sahip olan Rabb’im. Hakkımızda en güzel kapıyı arala. Hayırlı cumalar dilerim.

Rabb’im, bu faziletli cuma günü özelinde milletimizi terör illetinden koru!Cumanız mübarek olsun…

Güneş doğran her gün Rabb’in bizlere sunduğu bir cennetin tezahürüdür. Her şey inançlı bir tevbeye bakar. Cumanız mübarek olsun…

Ey Allahımız! Günlerimizi ilerleyen günlere hazırla ve yaşamımızı bolluğa ve mağfur kıl! Hayırlı cumalar…

Bütün müslümanların Cuması mübarek olsun… Rsb herkese şifa Cuma Mesajları versin, bu güzel gününüz mutlulukla taçlansın inşallah…

Ağırlığı sevgi, ana maddesi saygı, kuvveti barış, hediyesi hoşgörü olan mübarek dinimizin sunduğu haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım…

Ey gece ve gündüzün maliki.. Nasıl ki gücünle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de yanlışlarımızı, hatalarımızı rahmetinle ört.. Hayırlı cumalar!

“Her derde deva Rabbim, senin için mümkün olmayan yoktur. Bu faziletli cuma gününde bizi mucizelerinden mahrum etme”

Ey Allahım! Hanemizden bolluğu, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı onayla, ömrümüzü ferli kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Cuma Mesajları : En Yeni, Güzel Anlamlı, Uzun, Kısa ve Resimli Hayırlı Cumalar Mesajları

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.