İftar mesajları 2024 – En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları

16.02.2024
46
İftar mesajları 2024 – En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları

Rahmetin yağmur gibi yağdığı ve İslam aleminin manevi huzur ile dolup taştığı mübarek Ramazan ayı gelip çattı.

İslamiyet’in şartlarından biri olan oruç ibadetinin yerine getirildiği Ramazan ayında, ilk iftar heyecanını sevdikleriyle yaşamak isteyenler, en güzel, en anlamlı ve resimli iftar mesajları için araştırmalarına başladı.

Sosyal medya ve çeşitli mesajlaşma programları üzerinden sevdiklerinize gönderebileceğiniz birbirinden farklı ‘hayırlı iftarlar’ mesajlarını sizler için derledik ;

 

Bereketin zenginliği kalbinize ve sofralarınıza yansısın. Hayırlı iftarlar.

Bu ayda Yüce Yaradan ibadetlerinizin karşılığını bire bin versin. Sofranıza Halil İbrahim bereketi versin. İftarınız hayırlı olsun.

Mübarek ramazan ayı; kalbini o’nun yoluna koymaya, ellerini o’nun dergâhına açmaya, ruhunu doyurmaya, kalbinin gerçek vuslatı bulmasına vesile olsun, iyi iftarlar.

Hayat bir kelebeğin ömrü gibidir, bu kısa zamanda amelini güçlendirmek ve manevi huzuru yakalamak kadar güzel bir duygu yoktur hayatta, nice ramazanlarda huzur dolu iftarlar dilerim.

Bugün ramazan, bugün huzurun kalplerimize doğduğu imanlarımızın bir kat daha arttığı güzel bir gündür, bugün bizim toprağımızın daha sıcak olmasına daha huzurlu olmasına yardım edeceğimiz gündür, hayırlı iftarlar.

Dua ile açılan iftarlar, huzur ile gülen yüzler, bereket ile dolan sofralar sizin olsun, hayırlı iftarlar…

Bir lokma ekmeğin tadı hayatınızda olsun, içtiğiniz su gibi kabriniz temiz olsun, tuttuğunuz oruç günahlarınızdan arındırsın, Hayırlı iftarlar.

Ramazan’ın nuru sofranıza yansısın tuttuğunuz oruçlar kabul olsun, hayırlı iftarlar.

En bereketli ve güzel iftar anı sizinle olsun hayırlı ve güzel iftarlar.

11 ayın sultanı evinize huzur sofranıza bereket kalbinize iman versin hayırlı iftarlar.

İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları

 

Bir bardak suyun kıymetinin çok iyi anlaşıldığı, bir lokma ekmeğin değerinin en iyi bilindiği, bir aç insanın halinin akla geldiği bir aydayız. Bu ayda tuttuğumuz oruçları Yüce Allah dergahı izzetinde kabul etsin. Hayırlı İftarlar.

İftar saatini beklerken edilen duaların, ezan okunurken açılan orucun, sofrada bulunan bereketin bolluğun yüce Yaradan’dan daimi olmasını dilerim, hayırlı iftarlar.

Oruçla terbiye ettiğimiz bedenlerimizin iftarla bayram etmesi, şükür ile eda etmesini dilerim. Hayırlı iftarlar.

İlk iftarın heyecanın bize yaşatan Rabbim Ramazan bayramına kavuşmayı da nasip etsin. Hayırlı iftarlar.

İftar sofraları en güzel beklenen yerlerdir. İftar huzurdur, mutluluktur. Çorak toprakların suya kavuşması gibi, bir gün boyunca oruç tutan bedenimizin Rabbimin nimetlerine kavuşmasıdır iftar. Hayırlı iftarlar.

Yağmur taneleri kadar bereketli zemzem suyu kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı afiyetli iftarlar.

Ya Rabbi şu Ramazan ayında sofralarında yiyecek ekmeği olmayan, zor durumda olanlara sen yardım et, bizlere de yardım etmeyi nasip et. Hayırlı Ramazanlar

On bir ayın sultanı olan bu ayda, her günü çok iyi değerlendirelim, hayrı edelim, yoksullara el uzatalım, Ramazan-ı Şerifi layıkıyla geçirelim. Hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar.

Güzel insanlarla güzel iftarlar olur, güzel insanlarla güzel bir hayat yaşanır. Tüm sevdiklerime hayırlı, huzurlu iftarlar.

Bugün Allah’ın izniyle ilk orucumuzu açacağız. Allah sofranıza bereket, sizlere afiyet versin. Hayırlı iftarlar.

İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları

Allah’ım! Senin için oruç tuttum, sana iman ettim, sana güvenip dayandım. Rızkınla iftar ettim. Şüphesiz Sen, her şeyi işiten ve bilensin. Amin

Allah’ın sofralarımıza Halil İbrahim bereketi verdiği Ramazan ayında sıcacık mutlu ve afiyetli sofralarınız olsun. Rabbim ibadetlerimizi, oruçlarımızı kabul etsin.

Bir lokma ekmeğin tadı hayatınızda olsun, içtiğiniz su gibi kabriniz temiz olsun, tuttuğunuz oruç günahlarınızdan arındırsın, Hayırlı iftarlar.

Yanınızda olmasak da birlikte oruç açamasak da, gönüllerimiz bir duygularımız aynı, amacımız belli şükrediyoruz Rabbimize. Hayırlı iftarlar

Okuduğumuz Kuran-ı Kerimin, tuttuğumuz orucun, yaptığımız ibadetlerin, ettiğimiz duanın, kıldığımız namazın kabul olması ve daim olması dileğiyle Hayırlı iftarlar.

Rabbim bu Ramazan ayında oruç tutan, ibadet eden, bir yoksulun elinden tutup yardım edenlerin yanında olsun. Hayırlı Ramazanlar.

Yine güzel bir iftar sofrasında güzel insanlarla birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hayırlı iftarlar.

Allah’ım tuttuğumuz, oruçları, ibadetleri, kıldığımız namazları dergahı izzetinde kabul eyle. Amin. Hayırlı iftarlar.

Bir’e Beş versin Yüce Yaradan bu mübarek ayda, sofranız bereketli olsun içinizde dualar ve umutlar eksik olmasın, Hayırlı Ramazanlar.

İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları

Bereketin zenginliği kalbinize ve sofralarınıza yansısın. Hayırlı iftarlar.

Tuttuğumuz oruç ölülerimizin ruhuna değsin, iftar zamanı içtiğimiz su gibi aziz olmak dileğiyle, hayırlı iftarlar.

Dua ile açılan iftarlar, huzur ile gülen yüzler, bereket ile dolan sofralar sizin olsun, hayırlı iftarlar…

Yağmur taneleri kadar bereketli zemzem suyu kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı iftarlar…

İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları İftar mesajları 2024 - En güzel, en anlamlı, dualı, resimli, iftar mesajları

Güzel ayın güzel insanları sofralarınızdan bereket kalplerinizden iman ışığı asla eksilmesin iftarınızı Allah kabul etsin.

Ya Rabbim sen biz kullarının dualarını kabul hakkımızda hayırlısını nasip eyle. Âmin. Hayırlı iftarlar…

Şeamet dini, gayret dini ancak Müslümanlıktır. Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır. Hayırlı iftarlar dilerim…

Güneşin sıcaklığı gibi olsun içindeki iman yağmur taneleri kadar çok olsun sevapların hayırlı iftarlar.

 

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.