Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

09.01.2024
34
Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Cumalar.

ALLAH’IM !.. İçimizi Sevginle, Dışımızı Şefkatinle, Rızkımızı Bereketinle , Ömrünüzü Merhametinle, Dünyamızı Rahmetinle , Ahiretimizi Nurunla Doldur. Âmin Günaydın mutlu sabahlar Hayırlı Cumalar dilerim.

Dua Dua O’na ilerlediğimiz, Salâvat salâvat en sevgili(sav)’yi andığımız, tevbeler kokan, nurlar saçan bir Cuma’yı daha işleriz ömrümüze. Hayırlı Cumalar…

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…

“Duadan bıkkınlık göstermeyiniz. Çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıştır.” Hayırlı Cumalar Hz. Ali (r.a.)

Allah’ım, ‘kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.

Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Cumamız Mübarek Olsun.

Kalbimizden geçen tüm duaların kabul olması umuduyla; Hayırlı Cumalar

Söz ilaç gibidir. Azı faydalı, çoğu zararlıdır. Hz. Ali (r.a) Hayırlı Cumalar

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız mübarek olsun.

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

“Lâyık olduğumuz için değil İlâhî; Sen, affetmeyi sevdiğin için, bizleri Habibin hürmetine affeyle.” Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya RasulAllah

…Onlar tuzak kurarlarken Allah da karşılığını kuruyordu. Öyle ya Allah tuzakların hayırlısını kurar. •Enfaln / 30

İyi ki Namaz var, yoksa bu ağrılı başımızı nereye koyardık..? Efendimiz ﷺ şöyle buyurmuştur; Namaz için attığınız her bir adım sadakadır..’

Ya elim, al kaldır beni Ya vaslına erdir beni Çok ağlattın, güldür beni Gel gör beni, “AŞK” neyledi.. ~Yunus Emre~

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Nice erler vardır ki, ne ticaret ve ne de alışveriş Allah’ı anmaktan, namaz kılmaktan, zekat vermekten alıkoyar…. Nur 37. Ayet-i Kerime

Sabreyle gönül, sabırsız olma. Cümleyi gönülle yar eden vardır. Darda kaldım diye umutsuz olma, Yok iken dünyayı var eden vardır.

Üzerine güneşin doğduğu En hayırlı gün Cuma günüdür Nasiplenenlerden olmak duâsıyla… Hayırlı Cumalar…

Takdir senindir, Ya Rabbi! Sen ki imkansızı mümkün kılansın; Darda koyma bizi, dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle bizi Cuma Günümüz Mübarek Olsun

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Efendimiz (s.a.v) buyuruyor “Kabul edileceğine inanarak Allah Teâlâ’ya duâ ediniz. Şunu bilin ki Cenâb-ı Hak, gâfil bir kalble yapılan duâyı kabul etmez.”

Allah’ım Ruhumuzu daraltma, kalbimizi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, bizi senden başkasına yalvartma. Amin… Cuma Günümüz Mübarek Olsun

“Allah sizin yüzlerinize değil, sadece kalplerinize bakar.” Hz.Ali (R.A)

Gün doğar, kimse bilmez neler var heybesinde.. Yolcuya selamet, borçluya eda, hastaya şifa olsun inşaAllah… Hayırlı cumalar…

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Es- Selâm: Her çeşit arıza ve hadiselerden salim kalan, her türlü tehlikelerden kullarını selamete çıkaran, Cennetteki bahtiyar kullarına selam eden. Hayırlı Cumalar…

ALLAH’ım, Her kim ki, hakkımda (hayır) diliyorsa, onu bana yakınlaştır… Her kim ki, hakkımda (ŞER) diliyorsa, onu da benden uzaklaştır… Amin…

“Yol gösterici ve yardımcı olarak Rabbin yeter!” – Furkan Suresi, 31 Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Dualarımız kabul, Cumamız mübarek olsun.

Ve onlara (dünyada yaptıkları) her şeyi, kesin bilgi(miz) ile mutlaka anlatacağız. Biz, hiçbir zaman onlardan uzak (ve habersiz) değildik. A‘RÂF/7

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Gül sevginin tacıdır, her bahar gül taçlanır. O gül ki Muhammed’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu, sevgi dolu nice Cumalara. Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım, Cuma gününde bize rahmetini ve lütfunu göster. Kalplerimizi Sana yaklaştır, günahlarımızı affet. Cumanın bereketiyle bizi nimetlerinle kuşat. Cuma gününe şükürle girelim, dualarımızı kabul eyle.

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hâallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız mübarek olsun

Allahım senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayrı varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber efendimizin bütün ümetine nasip eylesin inşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Allahım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle, amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Melekler daima duacınız, yüreğiniz ferah, ilhamınız bol, sevgili peygamberimiz şefaatçiniz, cumanız mübarek olsun…

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Cumanız her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız mübarek olsun!

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Önce yoIIar uzanır hakka yürümek için; tomurcukIar, güIIer açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek oIsun.

ÖyIe bir dua et ki günahın tövbenin büyükIüğünden ağIasın. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değiI; sen nefsini yakasın. HayırIı CumaIar.

Ey Rabbim! GözIerimden sevgiyIe bakan ışıkIarı eksik etme, hayırIarı görmeyi ve her yaratıIanı senden doIayı sevmeyi nasip et! Amin. HayırIı cumaIar.

Yüce Rabbim! Omuzumuzda onca günah yüküyIe, sana açtık ellerimizi. Derinden bir of değiI, yürekten bir af diIiyoruz. HayırIı cumaIar.

Hayırlı Cumalar Mesajları Resimli Whatsapp Durum Mesajları

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun!

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun. Amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.

O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah’a şirk koşmayın. (Bakara -22.)” Cuma gününüz bin mübarek olsun.

Dünyada yüzlerce dil var ama; Herkes sadece bir “𝐆ü𝐥𝐮̈𝐦𝐬𝐞𝐦𝐞”yi anlıyor… Sevginin, Paylaşmanın, huzurun, iyiliğin ve kahkahaların evinizi dolduracağı, güzel bir Cuma günü olsun. Cumamı Mübarek Olsun.

Rabbim cumalar hürmetine hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara da borçlarından kurtulmayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.

Bugün Cuma… Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah. Hayırlı sabahlar, Hayırlı cumalar olsun inşallah..

Allah‘ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Günaydın Hayırlı sabahlar, Hayırlı cumalar

Allah herkesin gönlüne göre versin çok adaletli bir duadır..! Umudunuz daim, dualarınız kabul olsun güzel insanlar. Hayırlı Cumalar

Huzuruna kabul edip, namaz kılabilecek akıl, iman, şuur, sağlık, imkan veren Şânı Yüce Rabbimize Hâmd’û senâlâr olsun.. cumamız mübarek olsun.

Allah’ım, Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Hayırlı Cumalar

Ne de güzel bir Duâ; Sözün yere, Gönlün dara düşmesin…! Dualarımızın kabul olması dileğiyle… Hayırlı Cumalar Olsun

Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir. (Bakara • 45)

Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla… Gece ve gündüzde barınan her şey O’nundur. O, her şeyi işitmekte, bilmektedir. [En’âm Suresi, 13] #HayırlıCumalar

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.