EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

07.12.2023
36
EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar. (8)

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” Hayırlı cumalar | İnşirâh Sûresi, 5. AyetMakbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim… Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah….

Allah’tan geldik yine O’na döneceğiz. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Tertemiz yüreklerle dönmeyi nasip eyle Allah’ım. Hayırlı Cumalar.

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” (İnşirâh Sûresi, 5.)

En karanlık anlarda sıcacık bir tebessüm ile aydınlatın dünyanızı Bu mübarek cuma gününde hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.

 

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et… Hayırlı nurlu cumalar….

Allah’ım hamd Sanadır. Salatın, övdüğün ve seçtiğin kulun ve Resulün Muhammed’e ve Onun pak aline, ashabına olsun. Bize bu büyük Cuma gününde alemlere rahmet olarak gönderdiğin Resulüne salat ve selam ederek, katından bağışlanma ve kurtuluş ümit etmeyi nasip et. Cumanız mübarek olsun.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Bol feyizli bol bereketli güzel bir Cuma dileklerimle… Hayırlı bereketli Cumalar.

Bütün şerlerden sana sığınırız Ya Rabbi. Bizlere merhamet eyle cumamızı mübarek eyle.

Rabbin seni var edip görünür kıldı; Dışın içine perde olmasın. İçin dışından görünür olsun. Cumanız Mübarek olsun. Hayırlı Cumalar.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, Ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin. Hayırlı cumalar…

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

 

 

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Her yerde olmak gibi bir duan varsa gönüllere gir. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerde taşır. Hayırlı cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.
Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Cuma’dır kuldan Rabbi’ne arzları ulaştıran, Cuma’dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma’da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi’ne yaklaştıran… O vakte vâkıf olabilme duası ile …. Cumamız hayırlı ve Mübarek olsun…( Amin )

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya Rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

Allah’ım, nerede kin varsa, oraya sevgi götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede darılma varsa, oraya barış götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede inkar varsa, oraya iman götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede umutsuzluk varsa, oraya umut götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık götürme gücünü ver bize. Hayırlı nurlu, bereketli cumalar.

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun!

Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz(Cuma suresi 9-10)

Ya Ra bbi!Bizleri dostlarımız ve ailemizle cennette de beraber buluştur. Hayırlı Cumalar.

“Ey iman edenler! Sabredin. Sabır yarışında düşmanlarınızı geçin.” (Al-i İmran, 200) Cumamız Mübarek Olsun..

Rabbim! Beni de çağırdığın dostlarından eyle. En sevdiğine en sevgili eyle. Amin Hayırlı bir cuma dileklerimle.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA

 

COMMENTS

No comments yet, be the first by filling the form.